Étrend

Módosítás: 2020. február 24. hétfő

 

9.  Heti étlap

 

2020. február 24.- 2020. február 28.

 

hétfő:

  • reggeli: Citromos tea, Sajtkrém, Félbarna kenyér
  • ebéd: Korpagaluska leves, Főtt bécsi virsli, Szárazbabfőzelék, Félbarna kenyér, Menü süti
  • uzsonna:  Csemege szalámi, Margarin, Teljes kiőrlésű zsemle, Jégcsap

kedd:

  • reggeli: Tejeskávé, Margarin, Teljes kiőrlésű
  • ebéd:  Burgonyaleves, Pulyka pörkölt, Zöldborsó főzelék, Félbarna kenyér, Alma
  • uzsonna: Májkrém, Kukoricás kenyér,

szerda:

  • reggeli:   Gyümölcs tea, Tojáskrém, Félbarna kenyér
  • ebéd:  Fahéjas alma leves, Párizsi csirkemell, Párolt rizsköret, Csalamádé
  • uzsonna: Trappista sajt, Margarin, Burgonyás kenyér

csütörtök

  • reggeli: Kakaó, Kalács
  • ebéd: Karalábé leves, Serpenyős burgonya virslivel, Csemege uborka, Túró Rudi
  • uzsonna:  Glutén- és Szójamentes párizsi, Margarin, Teljes kiőrlésű zsemle, Kígyóuborka

 péntek:

  •  reggeli: Nevelésnélküli munkanap
  • ebéd:
  •  uzsonna: 

szombat:

  •  reggeli:
  • ebéd:
  • uzsonna:
Találatok: 20114